Svet-Stranek.cz
www.chatapronajem.svet-stranek.cz
UBYTOVÁNÍ  TÁBORSKO JIŽNÍ ČECHY CHATY S  BAZÉNEM

INFRASAUNA NA ČERVENÉ Č.3:www.chatapronajem.svet-stranek.cz

INFRASAUNA NA ČERVENÉ Č.3

Upozornění:

Účinky infrasauny nejsou závislé na dosažené teplotě uvnitř kabiny. Infračervené záření působí i při nižších teplotách. Optimální teplota v sauně je cca 50°C.

Možná nevíte, že...

Infračervené paprsky jsou bezpečné. Jsou velmi důležité téměř pro každou součást života na naší planetě. Tato technologie je natolik bezpečná, že se používá již po řadu let na porodních sálech nemocnic v inkubátorech.

Při použití infra sauny je dýchán chladný vzduch, ale přitom cítíte teplo.
Pokud si nepřejete zpotit se, mohou být dveře otevřeny.
Doba pobytu v infrasauně je závislá od Vašich pocitů, běžně se doporučuje cca 20 – 40 min při teplotách 50 – 60 °C.
Použití infrasauny je vhodné při prevenci, léčbě a rehabilitaci.
Infrasaunu mohou používat při nižší teplotě i lidé se zdravotními problémy, jako jsou kardiaci nebo astmatici.
Napomáhá při léčbě revmatismu, artritidě, akné, insomnie, onemocnění uší, bolesti v krku, ekzémů.
Zlepšuje prokrvení kůže, což je podmínku pro její vzhled.
Čistí kůži do hloubky, odstraňuje z ní nečistoty a odumřelé kožní buňky, čímž ji zanechává měkkou a hebkou.
Zlepšuje elasticitu a napětí kůže.
Pomáhá hojit otevřené rány, zmenšuje jizvy.
Prohřívá tkáň do hloubky, tím pomáhá k odstranění celulitidy.
Používání infračervené kabiny urychluje jakýkoli program proti celulitidě.

Kanadské dřevo
Cesta dřeva na výrobu našich infrasaun začíná za Atlantikem v panenských částech kanadských lesů. Na západním pobřeží Britské Kolumbie pro nás společnosti Western Forest a Interfor těží to nejkvalitnější dřevo. Firmy Western Forest a Interfor jsme si vybrali nejen kvůli kvalitě dodávaného dřeva, ale také díky jejich přístupu k ekologii, kde se v maximální míře snaží minimalizovat dopady těžby na životní prostředí.
Celý proces těžby a zpracování dřeva je velice ohleduplný k okolnímu prostředí. Těžební operace Inteforu i Western Forest byly certifikovány dle mezinárodně uznávaných standardů nezávislými organizacemi dohlížejícími na dodržování ekologických postupů při těžbě dřeva (FSC, PEFC, SFI).

TERAPEUTICKÉ ÚČINKY
Efekt infračervené terapie byl zdokumentován mnoha klinickými studiemi. Tyto studie poskytují důkazy, že tepelná terapie je efektivní při úlevě běžných stavů způsobujících bolest, jako je například menstruační bolest či bolesti páteře. Tepelná terapie v infrasauně bývá lékaři doporučována jako podpora odstraňování bolesti svalů, zabraňuje svalovým křečím a také může napomoci snížit otoky spojené s určitými druhy zranění. Díky teplu vyzařovanému při infračervené terapii relaxuje svalstvo, zvyšuje se ohebnost a rozsah pohybu. Terapeutické přínosy byly také zaznamenány v souvislosti s vazy, šlachami, kloubními pouzdry, které byly zjizveny nebo staženy. Díky infračervené terapii máte možnost zlepšit pružnost vašich tkání za hranice vašich očekávání.

ZLEPŠENÍ IMUNITNÍHO SYSTÉMU
Působení tepla a následné zvýšení tělesné teploty působí jako lék – simuluje horečku, tím aktivuje a posiluje imunitní systém, zvýší se počet bílých krvinek a obranyschopnost organismu. Horečka je přirozená uzdravující reakce organismu, zpomaluje množení bakterií a virů a usmrcuje je. My se hned cítíme o poznání lépe.

PŘIROZENÁ DETOXIKACE ORGANISMU
Nemusíte polykat pilulky, konzumovat různé detoxikační koktejly a držet striktní dietu, abyste si očistili tělo a začali vypadat a cítit se lépe. Infračervená terapie představuje mnohem elegantnější řešení. Nabízí nám naprosto přirozenou cestu detoxikace těla. Pocení v sauně umožňuje našemu tělu zbavit se všech druhů toxinů a dá mu tak možnost obnovit přirozenou rovnováhu. Jeden litr potu vyprodukovaný saunováním v klasické sauně obsahuje cca 3 % toxinů, u infrasauny to může být až 20 %.

TAJEMSTVÍ HUBNUTÍ POMOCÍ INFRASAUNY
Při pocení spalujete kalorie a jediné co pro to musíte udělat, je sedět a relaxovat. Při pravidelném používání infrasauny je možné spálit saunováním 600–800 kcal. Tomuto procesu napomáhá hluboké pronikání infračervených paprsků, které jsou schopny zahřát vrstvy podkožního tuku na dostatečnou teplotu. Podkožní tuk tak může být uvolňován z těla společně s potem. Póry se pročistí, kůže bude zdravější a zbavíte se také toxinů, které se hromadí v tělesném tuku. Díky obnovené vyváženosti metabolismu, které způsobovalo špatné trávení a přírůstky hmotnosti bude Vaše cesta k hubnutí snadnější. To je hlavní důvod, proč jsou infrasauny uváděny jako efektivní metoda pomoci hubnutí.

ODSTRANĚNÍ CELULITIDY
Každý ví, že dolíčky jsou u miminek roztomilé. Ale zeptejte se jakékoli ženy, jestli si myslí, že dolíčky spojené s celulitidou jsou roztomilé. Určitě dostanete zcela odlišnou odpověď. Stimulování našeho krevního oběhu pomocí infrasauny je skvělý způsob jak začít s redukcí celulitidy. Díky pozitivním zkušenostem mnoha uživatelů po celém světě, je zřejmé, že infrasauna, ačkoliv sama o sobě není zázračným a samospasitelným řešením problémů s celulitidou, je velmi účinným způsobem podpory jakékoli proticelulitidové terapie.

POMOC PŘI LÉČBĚ KOŽNÍCH NEMOCÍ
Některé kožní problémy, i když neohrožují na životě, můžou být velmi nepříjemné a nepohodlné, jako například ekzémy, lupénka a kvasinkové infekce. Infračervené záření zrychluje krevní oběh a tak umožňuje přepravit mnohem větší množství výživných látek nezbytných k regeneraci a samoléčbě kůže.

POSÍLENÍ KARDIOVASKULÁRNÍHO SYSTÉMUNapadlo Vás někdy, že cesta ke zlepšení Vašeho kardiovaskulárního systému může být jednoduchá? Můžete zlepšovat fyzickou kondici sezením a relaxováním. Lékařské výzkumy prokazují, že používání infrasauny způsobuje efekt „posilování srdce“. Tělo se snaží snížit svoji teplotu zvýšením frekvence srdečních stahů. Zvýšená tepová frekvence má posilující efekt kardiovaskulárního systému srovnatelný s náročnějším tělesným pohybem. Čím více relaxujete, tím více se Vaše fyzická kondice zlepšuje.

RELAXACE A UVOLNĚNÍ STRESU
Při saunování máte možnost hodit všechny starosti za hlavu, relaxovat a odpočinout si. U infrasauny je to o to snazší, že okolní teplota není tak vysoká jako u klasických saun a snáze se tak dýchá. Můžete skutečně
návštěvníků stránky
celkem69 923
tento týden71
dnes8